Velkommen til Empress Korea
Vi sender over hele verden
Verv en venn og få 15 % rabatt. Klikk på Credits-knappen
 Varene våre er unike, håndplukkede

Er det bra å bruke mye kosmetikk? Vær oppmerksom på dårlig kompatibilitet

Er det bra å bruke mye kosmetikk? Vær oppmerksom på dårlig kompatibilitet

Hvis du tror at bruk av forskjellige kosmetikk vil være bra for huden din, kan det ha motsatt effekt. Det er viktig å finne ut hvilke kosmetikk som er bra eller dårlig å bruke sammen.

  • Eksfolierende produkter og fuktighetsgivende produkter: Det anbefales å bruke eksfolierende produkter med fuktighetsgivende produkter. Når du bruker et peelingprodukt, vil de døde hudcellene som ikke ble eksfoliert i tid, falle av. Problemet er at hvis du bruker et eksfolierende produkt gjentatte ganger, kan huden din bli irritert og brenne. For å forhindre dette, bruk en fuktighetsgivende krem ​​etter peeling. Hvis til og med fuktighetsgivende kremen føles kløende, er huden din følsom, så det er nyttig å påføre en fuktighetskrem for atopisk dermatitt som har både fuktighetsgivende og tetningsingredienser for å opprettholde fuktighet. Det er spesielt godt å bruke begge produktene sammen på tørr hud.

  • Poreprodukter og anti-aldringsprodukter: Poreprodukter er mindre fete når de strammer porene ved å redusere overdreven talgsekresjon. De inneholder også forskjellige ingredienser for å redusere hudens olje. Imidlertid administrerer anti-aldringsprodukter rynker og elastisitet, så de er vanligvis fete og har høy fuktighetsgivende kraft. Hvis du bruker disse to produktene sammen, vil begge funksjonene ikke fungere ordentlig. Imidlertid, hvis du har kombinasjonshud, kan du bruke poreprodukter til den skinnende T-sonen (pannen, nese) med store porer og anti-aldringsprodukter for den tørre U-sonen (nær kinnene og haken), og rundt øyne og lepper.

  • Retinolprodukter og C -vitaminprodukter: Retinol forhindrer rynker, og C -vitamin er effektivt for bleking, men de frastøter hverandre, så det anbefales ikke å bruke dem sammen. Retinol er fettløselig og C-vitamin er vannløselig, så hvis du bruker begge produktene sammen, vil det vannoppløselige produktet ikke bli absorbert ordentlig. Det er også fettløselige vitamin C-produkter, men både retinol og C-vitamin er ingredienser som kan forårsake hudirritasjon, noe som kan føre til irritasjon og forbrenning av huden. Hvis du har sensitiv hud, er det bedre å ikke bruke begge produktene sammen.

Hva ser du etter?

Omfavende den stille partneren Pennant

Noen kjøpte

Fra Houston

Omfavende den stille partneren Pennant

Viewed History