Velkommen til Empress Korea
Vi sender over hele verden
Verv en venn og få 15 % rabatt. Klikk på Credits-knappen
 Varene våre er unike, håndplukkede

5 k-beauty trender for å forsterke hudpleierutinen din

5 k-beauty trender for å forsterke hudpleierutinen din
Koreansk skjønnhet er kjent for sin innovative tilnærming til hudpleie, og det er fem spennende trender som dukker opp fra regionen som du kan integrere i rutinen din. Jeg snakket med Dr. Christine Hall, en topp estetisk lege og K-Beauty-ekspert, for å avdekke de nyeste ingrediensene, rutinene og ritualene som kommer fra Korea.

Fermenterte ingredienser

Fermenterte ingredienser er en stift i koreansk hudpleie. Disse ingrediensene gjennomgår en gjæringsprosess som gjør dem opptil fire ganger kraftigere enn i sin opprinnelige tilstand. Fermenterte ingredienser som rød ris, melkesyre og glykolsyre kan gi næring til og hydrere huden.
Anbefalte produkter:

Hopp over pleie

Den 12-trinns hudpleierutinen som Korea er kjent for, blir mindre populær. I stedet er trenden mot hopppleie, som innebærer å bruke produkter som kombinerer flere aktive ingredienser for å forenkle rutinen mens de fremdeles gir resultater. Trinn hybridformler som Tatchas vitamin C -formel kombinerer forskjellige aktive ingredienser som C -vitamin og fruktsyrer i en formel.
Anbefalte produkter:

Vannløs skjønnhet

Vannløs skjønnhet er en nylig trend i Korea som fokuserer på å bruke produkter med minimalt vann. Disse produktene kommer ofte i pulverformat eller oljer og inneholder mer effektive ingredienser enn de med fyllstoff.
Anbefalte produkter:

Hudflom

Anbefalte produkter:

Dobbelt SPF

Blå lysbeskyttelse er en stor bekymring i Korea, noe som har ført til utvikling av dobbel SPF. Denne teknikken innebærer å bruke to forskjellige solkremer på huden for maksimal beskyttelse mot blått lys, med det andre laget som ofte kommer i form av sminke.
Anbefalte produkter

Hva ser du etter?

Path Finder Unisex T-skjorte

Noen kjøpte

Fra Houston

Path Finder Unisex T-skjorte

Viewed History